2024-03-11

Markvårdsmaskiner Syd AB Utökar Samarbete för Stärkt Weidemann-närvaro

Markvårdsmaskiner Syd AB inleder ett samarbete tillsammans med Carl-Nilsson AB i Älmhult och Uråsa Maskinaffär i Ingelstad. Detta för att stärka upp närvaron av märket Weidemann i vårt område Blekinge, Kronoberg och Kalmar Län.
.
”Både Carl Nilsson AB och Uråsa Maskinaffär är två välskötta bolag med väldigt lång erfarenhet i branschen och som kommer komplettera oss väldigt bra för att nå ut till fler kunder i hela segmentet inom kommun-, park-, kyrka-, industri- och jordbrukssektorerna”, säger Andreas Nilsson ägare till Markvårdsmaskiner Syd AB i Karlshamn.

Både nya och gamla Weidemann kunder ska känna sig välkomna till oss alla tre när det gäller deras maskiner vare sig det gäller inköp eller service och reparation. Vårt nya samarbete utökar försäljningen, men även eftermarknaden med två fullstora auktoriserade Weidemann verkstäder med stor kompetens och servicebilar för att hjälpa kunder ute i fält.

”Men inte nog med det, Markvårdsmaskiner Syd AB har även tecknat ett sammarbets avtal med Runstens Rep. & Smide i Färjestaden på Öland som genom oss blir en auktoriserad servicepartner för alla de Weidemann maskiner som redan finns på Öland och i den regionen”, fortsätter Andreas.

Vi är mycket stolta att ha fått till detta samarbete och hälsar Carl Nilsson AB, Uråsa Maskinaffär och Runstens Rep. & Smide välkomna i ”Weidemann-gänget”!

”Så tveka inte att höra av er till någon av oss om ni vill provköra en ny Weidemann, eller behöver hjälp eller reservdelar till er Weidemann maskin”, avslutar Andreas.

Hör av er till oss för er bästa maskinaffär

Kontakta oss